MALZEMELER
5 Su bardağı süt
3 Yemek kaşığı kakao
3 Yemek kaşığı un
6 Yemek kaşığı şeker
1 Paket vanilya
1 Yemek kaşığı tereyağı veya istediğiniz margarin
Büskivi
Yapılışı
Büskivi,yağ hariç bütün malzemeler tencereye konur
ocak yakılır ve malzememizi kaşık,la devamlı karıştırarak
kaynaması sağlanır malzememiz kaynadıktan iki dakika sonra
ocak kapatılır yağ ilave edilir yağ erinceye karıştırılır.
Kare borcama biskiviler sıkça aralıksız dizilir üzerine pişirmiş
olduğumuz sostan dörtebiri kadar konur ve sıpatulayla düzeltilir
ve tekrar büskivi dizilir son katta sos olacak şekilde işlem devam
eder son kattaki sos sıpatulayla düzeltilir ve üzerine eşit oranda
hindistan cevizi konur buz dolabında iki saat beklettikten sonra
servis yapılır.
0 yorum:
Yorum Gönder