Yapılışı
2 Adet elma
2 Adet büyük portakal
2 Adet büyük havuç
3 Su bardağı şeker isteğe bağlı 4 bardak olabir
1\2 Limon suyu
1\2 Limon suyu
Yapılışı
Portak, havuç,elma yıkanır. Havuç,un ve elmanın
kabukları soyulur ve rendelenir ve portakal, kabuklarıyla
rendelenir tencereye konur ve üzerine şeker limon ilave edilir.
kabukları soyulur ve rendelenir ve portakal, kabuklarıyla
rendelenir tencereye konur ve üzerine şeker limon ilave edilir.
Ocak yakılır tencere ocağa konur ocak yakılır.
reçelimiz kaynamaya başlayınca kaşık yardımıyla
karıştırılır ve kaynadıktan 5 dk sonra ocak kapatılır
ve soğuduktan sonra servis yapılır.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder