Malzemeler500 gr.parça et
1 Çay kaşığı tuz
1 Yemek kaşığı tereyağı (veya 2 yemek kaşığı zeytinyağı)YapılışıTüm parça halindeki etimizi derin dondurucuda donduralım.Donan eti dolaptan çıkardıktan sonra 30 dk dinlendirelim.Eti bıçak ile çok ince yaprak şeklinde doğrayalım.Doğrama işlemi bitince tavaya yağımızı ve etimizi koyup pişirme işlemine başlayalım.Sürekli karıştırarak her tarafının eşit şekilde kızarmasını sağlayalım.
Kızarttığımız etimizi tercihe göre pilav üstü olarak veya ekmek arası olarak servis yapabiliriz.
Afiyet olsun.
Hoş Geldiniz
Yemek yapmayı ve yemeyi seven biri olarak yaptıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Sağlıklı lezzetli ve kolay olmasına çabaladım. Ben soğuk ve sıcak yemeklerde zeytinyağı ve tereyağı kullandım. Sizler dilediginiz yağı kullanabilirsiniz. Zamanla yaptıklarımı sizlerle paylaşacağım.
Bu sitenin oluşmasında bana fikir verenlere, emeği geçenlere,
bıdırdamasına rağmen fotoğrafları çekmeye yardımcı olan Şafak'a yemeklerimi tırtıklamasına rağmen teşekkürler.
Yemek yapmayı ve yemeyi seven biri olarak yaptıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Sağlıklı lezzetli ve kolay olmasına çabaladım. Ben soğuk ve sıcak yemeklerde zeytinyağı ve tereyağı kullandım. Sizler dilediginiz yağı kullanabilirsiniz. Zamanla yaptıklarımı sizlerle paylaşacağım.
Bu sitenin oluşmasında bana fikir verenlere, emeği geçenlere,
bıdırdamasına rağmen fotoğrafları çekmeye yardımcı olan Şafak'a yemeklerimi tırtıklamasına rağmen teşekkürler.
0 yorum:
Yorum Gönder