Malzemeler3 Adet balık
1 Yemek kaşığı zeytinyağı
1 Talı kaşığı silme tuz
Yapılışı
Balıkları yıkayıp üzerlerini bıçak yardımıyla
kesip süzgece koyup 30 dk beletelim.
Teflon tavaya yağı koyup altını yakalım.
Balıkları tuzlayıp ısınan tavaya koyalım.
Arada tavayı kulpundan tutarak sallıyalım
balıkların tavaya yapışmasını önliyelim.
Balıklar kızarınca çevirelim çevirdigimiz
tarafta kızarınca servis tabağına alalılm.
Afiyet olsun.
Öneri balıklar kızarırken yağ sıçramasını
önlemek için tavanın üzerine yağlı kağıt
veya kapak konabilinir buharın çıkması için
bir tarafı 2 cm açık kalmalı.
Hoş Geldiniz
Yemek yapmayı ve yemeyi seven biri olarak yaptıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Sağlıklı lezzetli ve kolay olmasına çabaladım. Ben soğuk ve sıcak yemeklerde zeytinyağı ve tereyağı kullandım. Sizler dilediginiz yağı kullanabilirsiniz. Zamanla yaptıklarımı sizlerle paylaşacağım.
Bu sitenin oluşmasında bana fikir verenlere, emeği geçenlere,
bıdırdamasına rağmen fotoğrafları çekmeye yardımcı olan Şafak'a yemeklerimi tırtıklamasına rağmen teşekkürler.
Yemek yapmayı ve yemeyi seven biri olarak yaptıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Sağlıklı lezzetli ve kolay olmasına çabaladım. Ben soğuk ve sıcak yemeklerde zeytinyağı ve tereyağı kullandım. Sizler dilediginiz yağı kullanabilirsiniz. Zamanla yaptıklarımı sizlerle paylaşacağım.
Bu sitenin oluşmasında bana fikir verenlere, emeği geçenlere,
bıdırdamasına rağmen fotoğrafları çekmeye yardımcı olan Şafak'a yemeklerimi tırtıklamasına rağmen teşekkürler.
0 yorum:
Yorum Gönder